22 Eylül 2012 Cumartesi

Bayanların beğendiği giyim tarzı nasıl olmalıdır

Öncelikle merhaba erkekler. Hemen konuya giriyorum. Erkeklerin giyim zevkleri kadınlara göre daha zayıf olduğundan çoğu zaman kadınlara erkeklerin kendilerini beğendirmeleri bir hayli zor olur. Beğendirenlerde zaten ya hazır tasarımlar seçmişlerdir ya da bir tavsiye almışlardır.


Şimdi burada yazan bir kaç şeye dikkat ederek en iyi ve en şık hatta en moda erkek ayakkabısı, erkek tişörtü, erkek pantolonu, erkek gömleği, erkek kıyafetleri nasıl seçilir görelim.













Üstteki resme dikkat edin modası bitmeyen bir tarz altta kot pantolon, üsttü v yaka bir bluz içinde de beyaz body hiç zorlanmadan şık olmanın yolları diyebiliriz.

Hemen bu tarzın altınada üstteki gibi güzel bir ayakkabıyla tamamladık mı iş bitti demektir. İşte şimdi kızların dikkatini çekmenin bu kadar kolay olacağını anlayacaksınız. Aslında olay kendine biraz dikkat etmekten ibaret yoksa yapmanız gereken başka bir şey yok. Giyiminize dikkat edin saçınıza dikkat edin bunlar yeterli.

Size fikir vermesi açısından nerede nasıl kombinler yaratacağınız konusunda bir fikirde vereyim, illaki evinize yakın bir avm vardır. Hemen onlardan birine giderek örneğin, Zara, Bershka gibi hazır kombinler var onlardan bir takım alıp üstünüze giyip hep modern hem de şık olabilirsiniz.

Bol şans kendine bakmayı seven erkekler...












0 yorum:

Yorum Gönder